Vännäshandlarnas påskutmaning!

Varje dag under påskhelgen, med start den 1 april, kommer vi att dela ett inlägg i våra sociala kanaler med en ny utmaning. Totalt kommer det att vara fem utmaningar under perioden 1-5 april, som vi hoppas att du vill vara med på! Samtliga utmaningar pågår till och med den 11 april. Under måndagen den 12 april kommer vi att lotta fram vinnarna bland alla som har deltagit. Totalt kommer vi att lotta ut 5 påskägg, ett per utmaning och dessa påskägg är fyllda med produkter från våra medlemmar samt presentkort som gäller hos alla Vännäshandlare. Man kan vinna max ett ägg per person men kom ihåg att desto fler utmaningar du deltar i desto större chans har du att vinna.

Ps. Kom ihåg att du måste öppet konto på Instagram för att vi ska kunna se ditt bidrag.

 

1. Favorit-påskärring

Påskkärring är enligt gammal svensk folktro en häxa som enligt tradition flyger på kvast till Blåkulla på skärtorsdagen för att sedan återvända på påskdagen. Utmaningen är att du ska fota påskens gulligaste, roligaste eller mest värdefulla påskkärring. För att vara med och tävla om ett lyxigt påskägg fyllt med produkter från våra handlare, så ska du dela din bild på Instagram och tagga Vännäshandlarna i ditt inlägg genom att använda dessa hashtags: 
#VHpåskutmaning
#Vännäshandlarna

2. Påskens bästa matupplevelse

Påskhelgen innebär ofta en massa god mat, allt ifrån påsk-bufféer till grillade mackor på utflykten. Utmaningen är att du ska fota din bästa matupplevelse under påsken. För att vara med och tävla om ett lyxigt påskägg fyllt med produkter från våra handlare, så ska du dela din bild på Instagram och tagga Vännäshandlarna i ditt inlägg genom att använda dessa hashtags:
#VHpåskutmaning
#Vännäshandlarna 

3. Kreativt påskpyssel

Växtfärgade ägg eller egengjorda fjädrar till påskriset av gamla tapeter, nu längtar vi efter att se kreativa idéer och roligt påskpyssel. Utmaningen är att du ska fota ditt bästa påskpyssel och dela din bild så du kan inspirera oss andra. För att vara med och tävla om ett lyxigt påskägg fyllt med produkter från våra handlare, så ska du dela din bild på Instagram och tagga Vännäshandlarna i ditt inlägg genom att använda dessa hashtags:
#VHpåskutmaning
#Vännäshandlarna 

4. Quizza med Vännäshandlarna

Längtar du efter en skön promenad? Vi utmanar dig till att delta i Vännäshandlarnas Quizrunda där du svarar på frågor om våra butiker, salonger och restauranger, samtidigt som du är ute på en skön promenad. Rundan startar vid Johanneskyrkan i Vännäs och löper genom centrum via Vegagatan och längs med strandpromenaden, för att sen avslutas där du började. Quizet heter Vännäshandlarnas quiz och du kan starta quizet genom att gå in på play.gpsquiz.com i mobilens webbläsare. Quizet dyker upp automatiskt när du befinner dig inom 200 meter från startpunkten. Det går även att starta vid valfri fråga genom att använda direktlänken: https://play.gpsquiz.com/quizzes/833cad96-1539-4f4c-93f1-4e1804ca1760

5. Ditt senaste köp hos Vännäshandlarna

Ska du klippa dig i veckan, fika med vänner eller planerar du att köpa en ny vårjacka? Utmaningen är att du ska fota ditt senaste köp eller upplevelse hos någon av våra medlemmar och dela din bild på Instagram. För att vara med och tävla om ett lyxigt påskägg fyllt med produkter från våra handlare, så ska du dela din bild på Instagram och tagga Vännäshandlarna i ditt inlägg genom att använda dessa hashtags:
#VHpåskutmaning
#Vännäshandlarna 

Vännäshandlarnas presentkort

Nu finns det möjlighet att köpa Vännäshandlarnas presentkort både för privatpersoner och för företagare! 

Presentkortet säljs hos:
Vännäs – Poppins, Modemix och Brandts Blommor
Vännäsby – Qlip 4 you

För dig som företagare så kan du beställa presentkort mot faktura. 

Presentkortet gäller hos följande företag

Hotel Vännäs

Qlip 4 You

Bolist

Hos Oss i Vännäs

Johansson Maskin

Gulf

Returcentrum

AH:s Friskvård
& Massage

Vännäs Rygg &
Ledklinik

Modemix

Marias Nagelvård

Poppins

Coop Vännäs

Café Ljuslyktan

Umanveterinären

ICA Supermarket
Vännäs

Brandts Blommor
& Begravningsbyrå

Modemix

AH:s Friskvård
& Massage

Marias Nagelvård

Brandts Blommor
& Begravningsbyrå

Gulf

Bolist

Poppins

Qlip 4 You

Hotel Vännäs

Café Ljuslyktan

Vännäs Rygg & Ledklinik

Hos Oss i Vännäs

Johansson Maskin

Coop Vännäs

Returcentrum

ICA Supermarket Vännäs

Umanveterinären

Har du frågor, kontakta Emelie Höglander